Telakalla

Nyt on ollut sellainen marraskuu että on ensimmäistä kertaa pitkään aikaan pitää taukoa kipeytyneen polven ja olkapään kanssa. Huvittava yksityiskohta on se että sekä polvi että olkapää on vasemman puolen raajoja.

Olen miettintyt että mistä nämä ongelmat voi johtua, ja olkapää on aika selkeä, sama uimarin olkapää joka on aikaisemminkin vaivannut mua on kiukutellut. Ongelma tulee isommasta uimamäärästä jolloin olkapäät kääntyy vähän eteenpäin ja silloin olkapää jää vänän pinteeseen ja olkapään kiertäjäkalvo tulehtuu.

Polvesta mulla ei ole mitään käsitystä mistä kipeytyminen on johtunut. Olettaisin että se on IT-kalvon kireydestä kantautuva juoksijan polvi joka on rasittunut. Mutta sitä en käsitä että polvi kipeytyy fillaroidessa ulkona ja trainerilla. Ehkä tässä pitää vaan ottaa viikko täysilepoa ibuprofeiinilla ja yrittää sitten uudellen.

On varmaan sanomatta selvä että Simmiksen ja TCF:n treenit on jäänyt tekemättä. Tärkeä on päästä taas treenikuntoon ja alkaa oikeesti valmistautumaan Barcelonan IM:n johon on 315 päivää aikaa.

Jätä kommentti